Betrayal

Anything may be betrayed, anyone may be forgiven, but not those who lack the courage of their own greatness. (Ayn Rand)

Eram extrem de furios mai devreme, indignat și cu o dorință înnăbușită de a distruge. Nu știu ce m-a liniștit. Dar dacă stau bine să mă gândesc la motiv, mă apucă iar nervii! Degeaba atâta imaginație și perspectivă! În morții mă-sii de.. de.. nici nu știu cum dracului se numește! Ce e asta?! Un fel pervers de incompetență?

INCOMPETÉNȚĂf. Stare de incompetent; lipsă de cunoștințe sau de practică într-un anumit domeniu; ignoranță; neștiință. [G.-D. incompetenței] /<fr. incompétence

Cum se numește un artist care nu poate să transforme rodul minții sale în realitate? Ăla mai este artist? Revoltător! Este revoltător să fii privat de satisfacția unei idei bune din cauza propriilor incapacități. Într-un mod paradoxal trăiești momentele de disperare ale unui pictor care subit nu mai este în stare să creeze ceva coerent. N-ai fost niciodată un artist, dar totuși ți-e silă de mediocritatea operelor tale. De parcă înainte de această nenorocire, simțeai cum plutești când îți priveai munca. Da! Pentru că înainte de această nenorocire te aflai în universul imaginației tale, cu pensula și paleta în mână, murdar din cap până în picioare, pe bulevard, în fața unui canvas supradimensionat, zâmbind șucar trecătorilor: „eh? ia uite ce-am făcut!…ah, ce băiat talentat are mama!„.

doomed

Din păcate, ai revenit printre pământeni și foaia/work space-ul din fața ta s-a dovedit a fi o tentativă penibilă de print sau ilustrație. Trădat de hard skills. Îți vine să-ți bagi picioarele de fiecare dată când încerci.

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria On the inside, Writers corner

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s