Vreau să mă trezesc într-un pat de femeie frumoasă

Nu se mai trezise demult într-un pat de femeie frumoasă. Îi părea minunat. O satisfacție ascunsă în spatele minții îl făcea să zâmbească din colțul ochilor. Trecuse atât de mult timp de ultima oară când trăise sentimentul ăsta încât nu mai era sigur dacă așa ar trebui să fie. Avea lângă el ființa pe care mereu și-o închipuise. O tipă relaxată, jumătate goală, tolănită lângă el, cu eleganța unei feline, jucându-se în părul lui, zâmbind probabil de fața copilului morocănos care se atuoproclama bărbatul de sub acele așternuturi. Trezindu-se înaintea lui, trăgea alintată de el să se ridice din pat, pentru că avea să întârzie la birou. Tipul se impăca foarte greu cu ideea că va trebui să plece așa devreme. Îi era atât de drag cadrul ăsta; atenția sinceră a unei străine, zâmbetul acela cald, senzația aceea neprețuită de skin on skin, toate erau învăluite de o intrigă misterioasă a episodului respectiv.

Se cunoșteau doar de câteva zile, erau siguri că au foarte multe lucruri în comun, păreau să fie pe aceeași lungime de undă, însă nici unul din ei nu păreau să aibă habar de ce sunt acolo, așa, în acea dimineață. El nu-și putea explica de ce în ultimele zile nu și-o mai putea scoate din cap, ea îi mărturisise că îl fixase în vizor de ceva timp. El nu se grăbea să își explice comportamentul, iar ea se cuibărea în brațele lui, ca un copil cuminte. Totuși, părea îngândurată, cumva fericită și speriată în același timp. El ar fi vrut s-o întrebe de ce, însă a preferat să păstreze acea atmosferă de neprețuit de care avea parte, în ciuda ușoarei tensiuni. S-au ridicat amândoi, el pentru a se îmbrăca și ea să pregătească două pahare cu suc de portocale.

Când au ieșit pe balcon, soarele deja își făcuse apariția, timidă de altfel. El stătea așezat pe bar, uitându-se cu zâmbetul pe buze la soarele roșiatic, parcă ușor recunoscător pentru dimineața ce i-o oferise. Ea și-a aprins o țigară și privea liniștită peisajul matinal. El a întins mâna și a tras-o mai aproape, lipind-o de spatele lui. Dorința de a prelungi acele momente începea să aibă din ce în ce mai multă greutate. Își plimba mâinile pe corpul ei, în timp ce o săruta ușor pe umărul ei gol și era pur și simplu surprins de cât de right i se părea, cât de bine se înțelegeau buzele lor. Nu s-a grăbit să tragă vreo concluzie sau să își facă vreo speranță că vor evolua lucrurile în vreun fel. „E bine acum. De ce să mă gândesc la mai mult? Karma fucks it up anyway”. Totul părea ca o scenă ruptă dintr-un film romantic, doar că lipsea povestea lor. Un precedent nu existase, cât despre viitor nu știau dacă o să se repete sau dacă pur și simplu, așa sunt începuturile acum. Oricum ar fi fost, amândoi aveau nevoie de răspunsul unei întrebări pe care nu o știau.

El ar fi vrut să dea skip la ziua de luni, preferând să rămână în acel pat străin, pentru restul zilei, ținând în brațe o femeie frumoasă. A plecat însă de la ea, cu un zâmbet tâmp pe față și sărutul ei dulce pe buzele sale.

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Figments

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s